SNACKS & BOBLER
155 kr. / pr. person
EN AFTEN PÅ KROEN
Aperitif, 3 snacks, 5 retter (køkkenet vælger), vinmenu, vand, kaffe/the og petit four
1.350 kr.
MENU
(3 eller 4 retter sammensat af køkkenet)
450/550 kr.
MENU INKLUSIV VINMENU
(3 eller 4 retter)
770/970 kr.
GOURMET’ERNE
Kammuslinger med kål, dild, stikkelsbær og sauce på kålsaft og ærteolie
155 kr.
Torsk med pomelo, grønne tomater, blomkålscreme og østersfløde
155 kr.
Tatar på okse med creme fraiche, asier, kartoffel og estragonolie
155 kr.
Knoldselleri med mandler, timian, ramsløgskapers og mandelhollandaise
165 kr.
Helleflynder med gulerødder, purløg og sauce nage
180 kr.
Kæber af tungsvin med rødbeder, sennepskorn, skalotteløg og rødvinssauce
180 kr.
Nordiske oste med knækbrød og kompot
145 kr.
Mascarponemousse med karamelliserede hasselnødder, æbleis og crumble
125 kr.
Solbær med karamel, citronverbena, creme på mælkechokolade og mælkeis
125 kr.
(Retterne har forretstørrelse. Den lille sult kan stilles med en – to retter. Har du større appetit, anbefaler vi tre eller flere retter)
KROENS KLASSIKERE
Wienerschnitzel
Ærter, “dreng”, braskartofler og skysauce
275 kr.
DK Ribeye (250g)
Bearnaise, fritter og spæde salater
325 kr.
SUPPLEMENT
Fritter med bearnaise eller mayo
50 kr.
Grøn salat med sennepsvinaigrette og kerner
45 kr.
BØRNERETTER
Børneburger
110 kr.
Fiskefilet med fritter og remoulade
95 kr.
Børneis
55 kr.