Om os

Når man ankommer til Rønnede Kro, bliver man straks mødt af en beroligende atmosfære. Lokalerne er ikke overfyldte med borde, så man undgår at sidde klemt sammen i et lille rum. Der er derimod god plads, hvilket skaber de perfekte rammer for at nyde en hyggelig aften i selskab med sine nærmeste. Det mest fantastiske er den alsidighed, som vores køkken tilbyder. Den ene dag kan gæsterne komme og nyde en af vores “klassiske” retter, såsom en saftig bøf eller en sprød, helstegt rødspætte. Ugen efter kan man komme og prøve en af vores små “gourmetretter”, som man måske blev fristet af, da den blev serveret ved nabobordet.

På Rønnede Kro er der plads til alle, og det ønsker vi, at alle skal mærke, når de besøger os. Uanset om gæsterne kommer for at nyde en bøf eller en 5-retters menu med tilhørende vine, vil de alle få den samme oplevelse. Vi imødekommer både dem, der ønsker en stor og overdådig middag med alt, hvad dertil hører, samt dem, der ønsker en wienerschnitzel en onsdag aften. Det er nemlig vigtigt for os, at alle føler sig velkomne, og vi ønsker at inkludere de lokale i vores koncept.

Derudover er det naturligvis afgørende for os, at råvarerne til vores retter er af højeste kvalitet, uanset om det er en klassisk eller gourmetret, vi serverer. Vi gør vores råvarer ekstra eksklusive ved at dyrke vores egne grøntsager. Alle vores grøntsager dyrkes i vores have ved Bosei, der kun er en kort 10-minutters køretur fra kroen. Vi er selv involveret i udvælgelsen af frø og planlægningen af, hvornår og hvad vi skal dyrke. Samarbejdet omkring dyrkningen af vores egne grøntsager involverer også Idrætshøjskolen Bosei og Hotel Frederiksminde, og det er vores bidrag til en mere bæredygtig produktion.

ALLE OS PÅ RØNNEDE KRO