Hvis I skal holde et formiddagsselskab foreslår vi kroens brunch.
Brunchen serveres som deleretter ved bordet, for selskaber på mere end 20 personer.
Arrangementet er som udgangspunkt 5 timer – selvfølgelig med mulighed for forlængelse
Økologisk yoghurt med müsli
Surdejsbrød på Ølandshvede, rugbrød og smør
Kroens saltede laks med enebær, dild og urtesalat
Håndpillede rejer, citronmayonnaise og karse
Kroens hjemmelavede pålæg
Grøn salat med sennepsvinaigrette og kerner
Nutella rørt med ristede hasselnødder
Brunchpølser med ramsløg og tomat
Røræg af økologiske æg med purløg
Lun leverpostej og bacon fra Herlufmagle
Danske oste
Lune pandekager med marmelade af sæsonens høst
325 kr. pr. person inkl. kaffe/the og juice
165 kr. pr. person for børn under 12 år