SELSKABSMENU

Vi har sammensat en række forslag til en selskabsmenu som passer til årstiden, hvilket sikrer friskhed og kvalitet.
Det er naturligvis også muligt at sammensætte en menu efter jeres ønsker.

Vi tager gerne højde for allergier eller særlige spisevaner.

FORÅR
Saltet kammusling med syltet blomkål, persillecreme og ristede hasselnødder
Dansk oksefilet fra Herlufmagle med grønt fra haven og rødvinssauce
Mazarinkage med rabarbersorbet, kompot og hvid chokoladecreme

SOMMER
Krabbesalat med creme fraiche, syltede stikkelsbær og sprødt brød
Kalveculotte med grønt fra haven, gulerodspuré og luftig bearnaise
Danske bær med is på creme fraiche og havrecrumble 

EFTERÅR
Røget islandsk laks med syltet tomat, peberrodscreme og glaskål
Krogmodnet Frilandsgris med brunet smør, sennep og stegt kål
Æblekompot med vanilje, yoghurtis og krystaliseret hvid chokolade 

VINTER
Saltet Helleflynder med luftig persillecreme, syltede stikkelsbær og kerner
Gråand med bagt knoldselleri, puré og sauce med varme krydderier
Syltede bær med vaniljeis, karamelflager og toffeecreme

Tre retters selskabsmenu 395 kr. per person
inklusiv kartofler a part.

Serveres for minimum 20 personer