Vi har sammensat en række forslag til en selskabsmenu som passer til årstiden,
hvilket sikrer friskhed og kvalitet.


Det er naturligvis også muligt at sammensætte en menu efter jeres ønsker.

Tre retters selskabsmenu 450 kr. per person inklusiv kartofler a part.

Serveres for minimum 20 personer

FORÅR
Hvide asparges med luftig hollandaise og Smögen rejer
Kotelet af dansk gris med hasselnødder, kål og brunet smør
Kærnemælkis med mazarinkage og rabarberkompot

SOMMER
Saltet laks med peberrod, syltet tomater, fennikel og urteolie
Kalvefilet med nye gulerødder, løg, nye kartofler og pebersauce
Danske bær med vaniljeis, hvid chokoladecreme og havrecrumble

EFTERÅR
Røget kammuslinger med muslingefløde, glaskål og sesamflager
Dalbakkegård kylling med porre fra haven, persillecreme og blanqutte
Syltet svenske blåbær med karamelis, friskostcreme og karamelflager

VINTER
Varmrøget laks med agurker, persillecreme og urtesalat
Gråandebryst med bagt knoldselleri, puré og sauce med varme krydderier
Æblekompot med skyrcreme, yoghurtis og hvid chokolde crumble

Vi tager gerne højde for allergier eller særlige spisevaner.