Selskabsbuffeter

Alle vores buffeter serveres som udgangspunkt som deleretter ved bordet i tre omgange.

Serveres for minimum 20 personer. 450 kr. pr. person inklusive vores surdejsbrød og smør.

FORÅR:
Rørt krabbesalat med purløg, creme fraiche og urtesalat.
Håndpillede Smögen-rejer, citronmayonnaise og karse.
Kalveculotte med pickles og stegte løg.

Salater med sennepsvinaigrette og ristede kerner.
Nye kartofler med urtevinaigrette.
Frilandsgris med grønt fra haven og skysauce.

Rabarberkompot med råcreme og kammerjunker.

SOMMER:
Saltede kammuslinger med ærter, rugbrød og urtesalat.
Koldrøget islandsk laks med fennikel og urtecreme.
Kalvetatar med persillecreme og syltede sager.

Salater med sennepsvinaigrette og ristede kerner.
Nye kartofler med urtevinaigrette.
Frilandskylling med grønt fra haven og blanquette sauce.

Bærcrumble med creme fraiche 48%.

EFTERÅR:
Koldrøget færøsk laks med peberrodscreme og syltet agurk.
Håndpillede Smögen-rejer, citronmayonnaise, rugbrød og karse.
Hønsesalat med syltet asparges og svampe.

Salater med sennepsvinaigrette og ristede kerner.
Kalvefilet med grønt fra haven og pebersauce.
Kartofler med krydderurter og skalotteløg.

Krydret gulerodskage med friskost og vanilje.

VINTER:
Saltede helleflynder med purløgscreme og grønne tomater.
Varmrøget laks med agurker og urtesalat.
Kalvetatar med tomatiseret sauce og syltede sager.

Salater med sennepsvinaigrette og ristede kerner.
Confiteret andelår med grønkål og skysauce.
Kartofler med krydderurter og skalotteløg.

Gammeldags æblekage.

TILKØB:
Rørt krabbesalat med creme fraiche, grønne tomater og urtesalat – 65 kr.
Kalvetatar med brøndkarse, agurker og tomatiseret sauce – 60 kr.
Bryst af frilandsgris med stegt kål og brunet smør med nødder – 65 kr.
Dalbakkegård kylling med gulerødder og sauce blanquette – 70 kr.
Krogmodnet oksehøjreb med stegte løg og pebersauce – 75 kr.
Gateau Marcel og syltede bær – 65 kr.
Gulerodskage med hvid chokoladecreme – 55 kr.
3 slags danske oste med knækbrød og kompot – 75 kr.