Alle vores buffeter serveres som udgangspunkt som deleretter ved bordet af tre omgange.
Serveres for minimum 20 personer
450 kr. pr. person inklusiv vores surdejsbrød og smør
FORÅR
Rørt krabbesalat med purløg, creme fraiche og urtesalat
Håndpilllede smögen rejer, citronmayonnaise og karse
Kalveculotte med pickles og stegte løg
Salater med sennepsvinaigrette og ristede kerner
Nye kartofler med urteviniagrette
Frilandsgris med grønt fra haven og skysauce
Rabarberkompot med råcreme og kammerjunker
SOMMER
Saltede kammuslinger med ærter, rugbrød og urtesalat
Koldrøget islandsk laks med fennikel og urtecreme
Kalvetatar med persillecreme og syltet sager
Salater med sennepsvinaigrette og ristede kerner
Nye kartofler med urteviniagrette
Frilandskylling med grønt fra haven og blanquette sauce
Bærcrumble med creme fraiche 48%
EFTERÅR
Koldrøget færøsk laks med peberrodscreme og syltet agurk
Håndpillede Smögen rejer, citronmayonnaise, rugbrød og karse
Hønsesalat med syltet asparges og svampe
Salater med sennepsvinaigrette og ristede kerner
Kalvefilet med grønt fra haven og pebersauce
Kartofler med krydderurter og skalotteløg
Krydret gulerodskage med friskost og vanilje
VINTER
Saltede helleflynder med purløgscreme og grønne tomater
Varmrøget laks med agurker og urtesalat
Kalvetatar med tomatiseret sauce og syltet sager
Salater med sennepsvinaigrette og ristede kerner
Confiteret andelår med grønkål og skysauce
Kartofler med krydderurter og skalotteløg
Gammeldags æblekage
Kalvetatar med brøndkarse, agurker og tomatiseret sauce 60 kr.
Bryst af frilandsgris med stegt kål og brunet smør med nødder 65 kr.
Dalbakkegård kylling med gulerødder og sauce blanquette 70 kr.
Krogmodnet oksehøjreb med stegte løg og pebersauce 75 kr.
Gateau Marcel og syltede bær 65 kr.
Gulerodskage med hvid chokoladecreme 55 kr.
3 slags danske oste med knækbrød og kompot 75 kr.