Middag & koncert med Troels Gustavsen / Noah 4. oktober 2024

Fredag den 4. oktober 2024 kl. 18:30

Snacks / Bobler
3 retter
Vinmenu / Vand
Kaffe / The / Petit four
Koncert

1.595 kr. pr person

I 2020 startede et nyt kapitel da kunstnernavnet NOAH blev skiftet ud med forsangerens rigtige navn: Troels Gustavsen og således fortsætter musikken ufortrødent i en mere personlig retning. Troels Gustavsen står bag flere radio singler som “Lykkelig fortabt”, “Giv Mig Tid”, “Knuste Hjerter”, som alle nåede top 10 på airplaycharten. Seneste single er “De Eneste To”.

I 2023 sammensmelter de to projekter live i Troels Gustavsen/ NOAH, hvor live koncerterne har alle de bedste sange, samt nye fra begge projekter med på set listen.

Melodien er min stærke side og har altid været dét, som jeg har søgt efter i musik – det fængende og melodiøse. For mig, har det altid startet med en melodi. Jeg har lavet musik så længe jeg kan huske, siden den første melodi jeg ikke kunne stave til. Jeg elsker musik udover alle grænser.

MADRESTRIKTIONER
Der er i forbindelse med denne type arrangement, desværre
ikke mulighed for at tage højde for allergier, spisevaner og andre madrestriktioner.

SEATING
Ved dette arrangement bliver man tildelt bord med andre gæster.
Hvis du ønsker at sidde specifikt sammen med andre, så skal antallet af billetter bestilles samlet

AFBESTILLING AF EVENTS
I henhold til “Lov om visse forbrugeraftaler § 17 stk. 2 jf. § 9 stk. 2 nr. 2a” er køb af billetter ikke omfattet fortrydelsesretten. Billet-, kort- og eventuelle administrationsgebyrer refunderes ikke.

Book billetter her