Som en hyldest til traditionen for det store kolde bord, indeholder vores buffeter ingen varme elementer, men et bredt udvalg af havets og markens gaver. 275 kr. per person.

Der er naturligvis mulighed for tilkøb af varme serveringer til 65 kr. per person.

Minimum 8 personer

FORÅR
Rørt krabbesalat med purløg, creme fraiche og urtesalat
Håndpilllede smögen rejer, citronmayonnaise og karse
Kalveculotte med pickles og stegte løg
Salater med sennepsvinaigrette og ristede kerner
Nye kartofler med urteviniagrette
Rabarberkompot med råcreme og kammerjunker

Tilkøb af varm ret: Frilandsgris med grønt fra haven og blanquette sauce

SOMMER
Saltede kammuslinger med ærter, rugbrød og urtesalat
Koldrøget islandsk laks med fennikel og urtecreme
Kalvetatar med persillecreme og syltet sager
Salater med sennepsvinaigrette og ristede kerner
Nye kartofler med urteviniagrette
Bærcrumble med creme fraiche 48%

Tilkøb af varm ret: Frilandskylling med grønt fra haven og blanquette sauce

EFTERÅR
Koldrøget færøsk laks med peberrodscreme og syltet agurk
Håndpillede smögen rejer, citronmayonnaise, rugbrød og karse
Hønsesalat med syltet asparges og svampe
Salater med sennepsvinaigrette og ristede kerner
Kartofler med krydderurter og skalotteløg
Krydret gulerodskage med friskost og vanilje

Tilkøb af varm ret: Kalvefilet med grønt fra haven og pebersauce

VINTER
Saltede helleflynder med purløgscreme og grønne tomater
Varmrøget laks med agurker og urtesalat
Kalvetatar med tomatiseret sauce og syltet sager
Salater med sennepsvinaigrette og ristede kerner
Kartofler med krydderurter og skalotteløg
Gammeldags æblekage

Tilkøb af varm ret: Confiteret andelår med grønkål og skysauce

Skulle man ønske det, er der mulighed for at leje kroens personale med for 395 kr. per tjener, per time ( min. 4 timer ).