Som en hyldest til traditionen for det store kolde bord, indeholder vores buffeter ingen varme elementer, men et bredt udvalg af havets og markens gaver. 245 kr. per person. Der er naturligvis mulighed for tilkøb af varme serveringer til 50 kr. per person.

FORÅR
Rørt krabbesalat med purløg, creme fraiche og karse
Grønne asparges med urtemayonnaise, Havgus og crouton
Håndpilllede smögen rejer, citronmayonnaise og karse
Salater med sennepsvinaigrette og ristede kerner
Nye kartofler med Havgus og hakket dild
Rabarberkompot med råcreme og kammerjunker

Tilkøb af varm ret:
Krogmodnet gris med porre, brunet smør og kartofler med karse og havgus

SOMMER
Kammuslinger med blomkål, nødder og brunet smør
Kroens saltede laks med fennikel og gedefriskost
Kalvetatar med salater, sommersylt og græskarkerner
Salater med sennepsvinaigrette og ristede kerner
Nye kartofler med purløg og sennepsvinaigrette
Bærcrumble med creme fraiche og luftig brun farin

Tilkøb af varm ret:
Frilandskylling med sommerkål, nye kartofler med purløg og sennepsvinaigrette

EFTERÅR
Koldrøget færøsk laks med peberrodscreme og syltet agurk
Håndpillede smögen rejer, citronmayonnaise, rugbrød og karse
Kalveculotte med kroens pickles og frisk peberrod
Salater med sennepsvinaigrette og ristede kerner
Kartofler med krydderurter og skalotteløg
Krydret gulerodskage med friskost og vanilje

Tilkøb af varm ret:
Braisseret bryst af gris med kartoffelkompot og purløg

VINTER
Røget helleflynder med purløgscreme og grønne tomater
Saltet torsk med persillemayo, porreblomster og syltet drueagurk
Kalvetatar med salater, sommersylt og græskarkerner
Salater med sennepsvinaigrette og ristede kerner
Kartofler med krydderurter og skalotteløg
Mazarinkage med karamel og hvid chokolade crumble

Tilkøb af varm ret:
Gråand med jordskokker og kartofler med urter