FORÅR
Rørt krabbesalat med purløg, creme fraiche og karse
Grønne asparges med urtemayonnaise, Havgus og crouton
Håndpillede smögen rejer, citronmayonnaise og karse
Salater med sennepsvinaigrette og ristede kerner
Rabarberkompot med råcreme og kammerjunker
245 kr. per person.

Tilkøb af varm ret:
Krogmodnet gris med porre, brunet smør og kartofler med karse og havgus
50 kr. pr person

SOMMER
Kammuslinger med blomkål, nødder og brunet smør
Kroens saltede laks med fennikel og gedefriskost
Kalvetatar med salater, sommersylt og græskarkerner
Salater med sennepsvinaigrette og ristede kerner
Bærcrumble med creme fraiche og luftig brun farin
245 kr. per person.

Tilkøb af varm ret:
Frilandskylling med sommerkål, nye kartofler med purløg og sennepsvinaigrette
50 kr. pr person

EFTERÅR
Koldrøget færøsk laks med peberrodscreme og syltet agurk
Håndpillede smögen rejer, citronmayonnaise, rugbrød og karse
Kalveculotte med kroens pickles og frisk peberrod
Salater med sennepsvinaigrette og ristede kerner
Krydret gulerodskage med friskost og vanilje
245 kr. per person.

Tilkøb af varm ret:
Braisseret bryst af gris med kartoffelkompot og purløg
50 kr. pr person

VINTER
Røget helleflynder med purløgscreme og grønne tomater
Saltet torsk med persillemayo, porreblomster og syltet drueagurk
Kalvetatar med salater, sommersylt og græskarkerner
Salater med sennepsvinaigrette og ristede kerner
Mazarinkage med karamel og hvid chokolade crumble
245 kr. per person.

Tilkøb af varm ret:
Gråand med jordskokker og kartofler med urter
50 kr. pr person