BUFFET UD AF HUSET

Som en hyldest til traditionen for det store kolde bord, indeholder vores buffeter ingen varme elementer, men et bredt udvalg af havets og markens gaver. 245 kr. per person. Der er naturligvis mulighed for tilkøb af varme serveringer til 50 kr. per person.

FORÅR
Rørt krabbe med dild og karse
Asparges med urtemayonnaise, havgus og crouton
Håndpilllede rejer, citronmayonnaise og karse
Grøn salat med vinaigrette og sprødt
Rabarber med råcreme og kammerjunker
Surdejsbrød og Aabybro smør

Tilkøb af varm ret: Krogmodnet gris med porre, brunet smør og kartofler med karse og havgus

SOMMER
Kammuslinger med blomkål, nødder og brunet smør
Saltet laks med fennikel og friskost
Kalvetatar med små salater og sprød kartoffel
Grøn salat med vinaigrette og sprødt
Bærcrumble med creme fraiche 48%
Surdejsbrød og Aabybro smør

Tilkøb af varm ret: Frilandskylling med sommerkål, nye kartofler med purløg og sennepsvinaigrette

EFTERÅR
Koldrøget færøsk laks med peberrod og agurk
Håndpillede rejer, citronmayonnaise, rugbrød og karse
Kalveculotte med pickles og syltede agurker
Grøn salat med vinaigrette og sprødt
Gulerodskage med maregns og hvid chokoladecreme
Surdejsbrød og Aabybro smør

Tilkøb af varm ret: Braisseret bryst af gris, kartoffelkompot med purløg og sennepsvinaigrette

VINTER
Koldrøget færøsk laks med capers, sommer sylt og urter
Saltet torsk med persille og drueagurk
Kalveculotte med pickles og peberrod
Grøn salat med vinaigrette og sprødt
Mazarinkage med karamel
Surdejsbrød og Aabybro smør

Tilkøb af varm ret: Gråand med jordskokker kartofler i vinaigrette