SELSKABSMENU

Vi har sammensat en række forslag til en selskabsmenu som passer til årstiden, hvilket sikrer friskhed og kvalitet.
Det er naturligvis også muligt at sammensætte en menu efter jeres ønsker.

Vi tager gerne højde for allergier eller særlige spisevaner.

FORÅR
Saltet kammusling med creme på porretoppe og blomkål
(Tilkøb af sæsonens vegetariske ret 100 kr.)
Dansk okse med kål og rødvinssauce
Mazarinkage med rabarber og hvid chokolade 

SOMMER
Rørt taskekrabbe med krydderurter, syltede tomater og crouton
(Tilkøb af sæsonens vegetariske ret 100 kr.)
Kalveculotte med nye gulerødder og luftig bearnaise
Sommerbær med creme fraiche og sorbet 

EFTERÅR
Færøsk laks med krydderurter, kapers og kartoffelchips
(Tilkøb af sæsonens vegetariske ret 100 kr.)
Frilandsgris med brunet smør, sennep og jordskokker
Danske æbler med yoghurtis og hvid chokolade 

VINTER
Torsk med urtemayonnaise, crudité og hasselnødder
(Tilkøb af sæsonens vegetariske ret 100 kr.)
Gråand med jordskokker og andesauce med kirsebæreddike
Svenske blåbær med vanilieis og karamelflager

Tre retters selskabsmenu 395 kr. per person
inklusiv kartofler a part.

Serveres for minimum 20 personer