SELSKABSMENU

Vi har sammensat en række forslag til en selskabsmenu som passer til årstiden, hvilket sikrer friskhed og kvalitet. Det er naturligvis også muligt at sammensætte en menu efter jeres ønsker.

Vi tager gerne højde for allergier eller særlige spisevaner.

FORÅR
Saltet kammusling med creme på porretoppe og blomkå
(Tilkøb af sæsonens vegetariske ret 100 kr.)
Nordjysk kvie med kål og luftig bearnaise
Mazarinkage med rabarber og hvid chokolade

SOMMER
Rørt taskekrabbe med krydderurter, syltede tomater og crouton
(Tilkøb af sæsonens vegetariske ret 100 kr.)
Dansk kalv med nye gulerødder og luftig bearnaise
Bærcrumble med creme fraiche

EFTERÅR
Færøsk laks med krydderurter, kapers og kartoffelchips
(Tilkøb af sæsonens vegetariske ret 100 kr.)
Frilandsgris med brunet smør, sennep og jordskokker
Danske æbler med timian og mælkeis

VINTER
Saltet torsk med urtemayonnaise, crudité og hasselnødder
(Tilkøb af sæsonens vegetariske ret 100 kr.)
Frilandsgris med vinterkål og brunet smør
Chokolade, toffee og mælkeis

Tre retters selskabsmenu 395 kr. per person inklusiv kartofler a part.

Serveres for minimum 20 personer