BUFFET UD AF HUSET

Som en hyldest til traditionen for det store kolde bord, indeholder vores buffeter ingen varme elementer, men et bredt udvalg af havets og markens gaver. 245 kr. per person
Der er naturligvis mulighed for tilkøb af varme serveringer.
Buffet ud af huset for minimum 10 personer

FORÅR
Rørt krabbe med dild og karse
Asparges med urtemayonnaise, havgus og crouton
Håndpilllede rejer, citronmayonnaise og karse
Grøn salat med vinaigrette og sprødt
Rabarber med råcreme og kammerjunker
Surdejsbrød og Aabybro smør

Tilkøb af varm ret 50 kr. per person: Frilandsgris med selleri, brunet smør, nye kartofler med havgus og dild

SOMMER
Kammuslinger med blomkål, nødder og brunet smør
Saltet laks med fennikel og friskost
Kalvetatar med små salater og sprød kartoffel
Grøn salat med vinaigrette og sprødt
Bærcrumble med creme fraiche 48%
Surdejsbrød og Aabybro smør

Tilkøb af varm ret 50 kr. per person: Frilandskylling med grønt fra kildemarksgården, nye kartofler med purløg og sennepsvinaigrette

EFTERÅR
Koldrøget færøsk laks med peberrod og agurk
Håndpillede rejer, citronmayonnaise, rugbrød og karse
Kalveculotte med pickles og syltede agurker
Grøn salat med vinaigrette og sprødt
Gulerodskage med marengs og hvid chokoladecreme
Surdejsbrød og Aabybro smør

Tilkøb af varm ret 50 kr. pr person: Frilandskylling med grønt fra kildemarksgården, kartofler med purløg og sennepsvinaigrette

VINTER
Koldrøget færøsk laks med capers, sommer sylt og urter
Saltet torsk med persille og drueagurk
Kalveculotte med pickles og peberrod
Grøn salat med vinaigrette og sprødt
Mazarinkage med karamel
Surdejsbrød og Aabybro smør

Tilkøb af varm ret 50 kr. per person: Frilandsgris med hasselnødder, kål og kartofler med urter og smør

Skulle man ønske det, er der mulighed for at leje kroens personale med for en pris á 395 kr. per tjener, per time ( min. 4 timer ).