BUFFET UD AF HUSET
Som en hyldest til traditionen for det store kolde bord, indeholder vores buffeter ingen varme elementer, men et bredt udvalg af havets og markens gaver. 245 kr. per person.
Der er naturligvis mulighed for tilkøb af varme serveringer. Nedenstående er kun et forslag så har i andre ønsker så lad os endelig høre om det. Buffet ud af huset for minimum 10 personer
FORÅR
Rørt krabbesalat med purløg, creme fraiche og karse
Grønne asparges med urtemayonnaise, Havgus og crouton
Håndpilllede smögen rejer, citronmayonnaise og karse
Salater med sennepsvinaigrette og ristede kerner
Nye kartofler med havgus og hakket dild
Rabarberkompot med råcreme og kammerjunker
Tilkøb af varm ret: Krogmodnet frilandsgris med grønt fra haven og brunet smør
SOMMER
Kammuslinger med blomkål, nødder og brunet smør
Kroens saltede laks med fennikel og gedefriskost
Kalvetatar med salater, sommersylt og græskarkerner
Salater med sennepsvinaigrette og ristede kerner
Nye kartofler med purløg og sennepsvinaigrette
Bærcrumble med creme fraiche og luftig brun farin
Tilkøb af varm ret: Frilandskylling med grønt fra haven og blanquette sauce
EFTERÅR
Koldrøget færøsk laks med peberrodscreme og syltet agurk
Håndpillede smögen rejer, citronmayonnaise, rugbrød og karse
Kalveculotte med pickles og syltede agurker
Salater med sennepsvinaigrette og ristede kerner
Kartofler med krydderurter og skalotteløg
Krydret gulerodskage med marengs og friskost med vanilje
Tilkøb af varm ret: Andebryst med jordskokker og andesauce med varme krydderier
VINTER
Røget helleflynder med purløgscreme og grønne tomater
Saltet torsk med persille og syltet drueagurk
Kalveculotte med pickles og peberrod
Salater med sennepsvinaigrette og ristede kerner
Kartofler med krydderurter og skalotteløg
Mazarinkage med karamel og hvid chokolade crumble
Tilkøb af varm ret: Krogmodnet frilandsgris med hasselnødder og ristet kål
Skulle man ønske det, er der mulighed for at leje kroens personale med for en pris á 395 kr. per tjener, per time ( min. 4 timer ).