SELSKABSMENUER

Vi har sammensat en række forslag til en selskabsmenu som passer til årstiden, hvilket sikrer friskhed og kvalitet. Det er naturligvis også muligt at sammensætte en menu efter jeres ønsker. Vi tager gerne højde for allergier eller særlige spisevaner.

Serveres for minimum 20 personer
Alle priser er anført pr. person

Selskabsmenu 3 retter fra 495 kr. inklusive kartofler a part.

FORÅR
Saltet helleflynder med grønne asparges, luftig purløgscreme og crouton
Økologisk kylling med forårsgrønt, nye kartofler og ramsløgsblanquette
Mazarinkage med rabarber og creme fraiche is

SOMMER
Røget Fynbo laks med fennikel, syltede tomater og urtecreme
Dansk kalv med nye gulerødder, løg, nye kartofler og pebersauce
Danske bær med vaniljeis, hvid chokoladecreme og havrecrumble

 EFTERÅR
Saltede kammuslinger med muslingefløde, glaskål og peberrod
Braiseret frilandsgris med kål, rødbeder og skysauce
Mousse på blåbær med syltede blåbær og vaniljecreme

 VINTER
Fiskesuppe med dampet hvid fisk og syltede gulerødder
Andebryst med vinterkål, knoldselleri og andesauce
Æblekompot med skyr creme, yoghurtis og hvid chokolade crumble