Kroens Klassikere

Vi har på Rønnede Kro gjort os ekstra umage med at lave fornuftige indkøb, som skal komme vores gæster til gode. Derfor har vi et særligt tilbud på en klassiker hver uge – onsdag og torsdag, og i maj, juni, juli og august fra tirsdag til torsdag.

Uge 47
Stegt torsk med sennepssauce, rødbeder, urtekartofler og bacon
245 kr. pr. person

Uge 48
Spidsbryst med peberrodssauce, kartofler, asier og gulerødder
245 kr. pr. person

Uge 49
Confiteret andelår med rødkål, stegte kartofler og andesauce
255 kr. pr. person

Uge 50
Paneret flæsk med persillesauce, kartofler og syltede rødbeder
225 kr. pr. person

Uge 51
Côte de boeuf med fritter, bearnaise, rødvinssauce og stegt grønt (serveret family style – min. 2 personer)
295 kr. pr. person

Kroens klassikere for 2026

Uge 5
Jægersnitzel med svampesauce, tyttebær og brasekartofler
265 kr. pr person

Uge 6
Engelsk bøf med skysauce, bløde løg og hvide kartofler
255 kr. pr person

Uge 7
DININGWEEK

Uge 8
Indbagt fisk med spinat, salat på grillet grønt, hvidvinssauce og kartofler
255 kr. pr person

Uge 9
Peberbøf med pommes rösti, pebersauce og salat på grillet løg
275 kr. pr person

Uge 10
Specielt menukort hele uge 10 – der kommer mere info senere.

Uge 11
Coq au Riesling med forårsgrønt, pommes gratin og perleløg
265 kr. pr person

Uge 12
Rørt oksetatar med trøffelbearnaise, fritter og grønt salat
245 kr. pr person

Uge 13
Herregårdsbøf med bearnaise, ærter og pommes saute
265 kr. pr person

Uge 14
Lammeculotte fra Toftegård med pommes Anna, hvide asparges og rødvinssauce
285 kr.

Uge 15
Stjerneskud med asparges, kroens dressing og stenbidderrogn
275 kr. pr person

Uge 16
Skaftkotelet på Duroc-gris med sennepsblanquette, pommes saute og grønt fra haverne
295 kr. pr person

Uge 17
Stegt ål med persillesovs, kartofler og syltede asier
345 kr. pr person

Uge 18
Bøf saute stroganoff med mos, perleløg og bacon
255 kr. pr person

Uge 19
Moules frites med hvidløgscreme
225 kr. pr person

Uge 20
Beef Wellington med pommes duchesse, gulerødder og rødvinssauce
295 kr. pr person

Pause med Kroens klassikere fra uge 21 til og med uge 33

Uge 34
Cote de boueff med fritter, bearnaise, rødvinssauce og stegt grønt fra haverne
(Serveret family style – min 2 Personer)
315 kr. pr person

Uge 35
Gordon Bleu med urtekartofler, blanquette og stegt spidskål
255 kr. pr person

Uge 36
Stegt ål med persillesovs, kartofler og syltede asier
345 kr. pr person

Uge 37
Krebinetter med stuvet grønt, persillekartofler og syltede agurker
225 kr.

Uge 38
Peberbøf med pommes rösti, pebersauce og salat på grillet løg
275 kr. pr person

Uge 39
Lammeskank med saltbagt selleri, pommes gratin og skysauce
285 kr. pr person

Uge 40
Indbagt laks med spinat, salat på grillet grønt, hvidvinssauce og kartofler
255 kr. pr person

Uge 41
Kylling daniose med agurksalat, kartofler, rabarberkompot og skysauce
265 kr. pr person (min 2 personer)

Uge 42
Rosastegt oksetyksteg med bearnaise, pebersauce, grøn salat og grillet spidskål (serveret family style)
295 kr. pr person

Uge 43
Jægersnitzel med svampesauce, tyttebær og brasekartofler
265 kr. pr person

Uge 44
Sæsonens sidste rødspætter med fyld af rejer, kartofler og hummersauce
285 kr. pr person

Uge 45
Forloren hare med asier, kartofler og skysauce
245 kr. pr person

Uge 46
Braiseret svinekæber med rodfrugter, pommes saute og rødvinssauce
275 kr. pr person

Uge 47
Stegt torsk med rødbeder, bacon, sennepssauce og dildkartofler
245 kr. pr person

Uge 48
Svineskank med surkål, sennep, bacon og pommes saute
265 kr. pr person

Uge 49
Braiseret spidsbryst med peberrodssauce, asier, porre og kartofler
255 kr. pr person

Uge 50
Confiteret andelår med rødkål, valnødder og stegte kartofler i andefedt
255 kr. pr person

Uge 51
Beef Wellington med pommes duchesse, gulerødder og rødvinssauce
295 kr. pr person

Ring og book bord på tlf: 44 22 30 00 eller bestil online herunder

Vi glæder os til at byde jer velkommen

Bestil bord her