BUFFET UD AF HUSET
Minimum 8 personer.
Som en hyldest til traditionen for det store kolde bord, indeholder vores buffeter ingen varme elementer, men et bredt udvalg af havets og markens gaver. 375 kr. pr. person.
Der er naturligvis mulighed for tilkøb af varme serveringer til 70 kr. pr. person.
FORÅR
Røget laks med rygeost, radiser og hjertesalat
Grønne asparges med Havgus-ost og brødcroutoner
Coppa med tomatcreme, syltet grønt og sprødt brød
Salater med ristede kerner og ramsløgspesto
Nye kartofler med urtevinaigrette
Rabarberkompot med kammerjunker og creme fraiche 48%
Tilkøb af varm ret: Frilandsgris med kål fra haven, skysauce og syltede asier
SOMMER
Saltet kammusling med urtecreme og syltede grønne tomater
Lun salat på grønt fra haven med gammel knas-ost og purløgsolie
Oksefilet med selleriremoulade og stegte løg
Salater med sennepsvinaigrette og ristede kerner
Nye kartofler med urtevinaigrette
Bærkompot med krydderkiks og syrnet fløde
Tilkøb af varm ret: Økologisk kylling med sommergrønt og blanquettesauce
EFTERÅR
Koldrøget færøsk laks med peberrodscreme og syltet agurk
Rillette af gris med sennepscreme og bagte løg
Hønsesalat på økologisk kylling med peberbacon
Kålsalat med valnødder og sennepsvinaigrette
Kartofler med krydderurter og skalotteløg
Mousse på blåbær med syltede blåbær og vaniljecreme
Tilkøb af varm ret: Tyksteg med bagt tomat, stegte løg og pebersaucce
VINTER
Torsk med peberrodscreme, syltede asparges og sprødt rugbrød
Håndpillede rejer med saltet citron og citronmayonnaise
Kalvetatar med cornichoner, tomatiseret sauce og brøndkarse
Kålsalat med kerner og sennepsviniagrette
Kartofler stegt i andefedt og timian
Æblekompot med mazarincrumble og mascarpone
Tilkøb af varm ret: Andebryst med knoldselleri, tyttebær og skysauce
Skulle man ønske det, er der mulighed for at leje kroens personale med for 450 kr. pr tjener, pr time ( min. 4 timer ).
Send os din forespørgsel via kontaktformularen herunder