BUFFET UD AF HUSET

Gør det nemt at servere lækker mad til din næste fest eller sammenkomst med buffet ud af huset fra Rønnede Kro.

Vi leverer en skøn buffet, der er klar til servering og anrettet i engangsemballage, så du kan bruge din tid på dine gæster i stedet for at stå i køkkenet.

Vores dygtige kokke tilbereder alle retter med de bedste råvarer og masser af kærlighed. Uanset om det er en fødselsdag, konfirmation eller firmafest, sørger vi for, at maden bliver en succes.

Som en hyldest til traditionen med det store kolde bord består vores buffeter af et bredt udvalg af lækkerier fra hav og mark – alt sammen koldt og klar til servering. Pris: 385 kr. pr. person.

Ønsker du varme retter som tilvalg? Det kan tilføjes for 80 kr. pr. person.

Minimum 8 personer.

FORÅR
Kammusling med syltede grønne tomater, ramsløgsmayonnaise og rugbrød
Kalvetatar med estragoncreme, sylt fra kælderen og chips
Grillede hvide asparges med aspargescreme og saltet citron (i sæsonen)
Salat med purløgsvinaigrette og kerner
Lun kartoffelsalat med ærter og sennep
Rabarberkage med syltede rabarber og havrecrumble

Varm ret: Oksemedaljon med pebersauce og grønne asparges

SOMMER
Rejer fra Smögen med citronmayonnaise og urter
Rimmet laks med dildmayonnaise, sylt og crouton
Bagte tomater med syltede løg og sauce verte
Grøn salat med ramsløgspesto og kerner
Nye kartofler med urtesmør og karse
Jordbær med vaniljecreme og nøddeknas

Varm ret: Kyllingebryst med sauce suprême og grønt fra haverne

EFTERÅR
Lakserilette med stikkelsbær og sesamflager
Bagt kål med urtevinaigrette og kerner
Gravet okse med purløgsmayonnaise samt sprøde og syltede løg
Salat med sennepsvinaigrette og kerner
Kartoffelkompot med urter og løg
Blåbærtærte med kompot og mascarpone

Varm ret: Stegt tunggris-mørbrad med sherrysauce og bagte jordskokker

VINTER
Saltet torsk med sauce tatar og syltet agurk
Hønsesalat med syltede svampe og brøndkarse
Løgtærte med gammelknas og syltede løg
Salat på kål, persille og croutoner
Kartoffelgratin med havgus og timian
Æblekompot med mazarin og citroncreme

Varm ret: Andebryst med vintergrønt og skysauce

Skulle man ønske det, er der mulighed for at leje kroens personale med for 450 kr. pr tjener, pr time ( min. 4 timer ).

 

Send os din forespørgsel via kontaktformularen herunder

    Navn*

    E-mail*

    Telefon*

    Emne*

    Besked*

    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Jeg har læst og accepterer persondatapolitikken