BUFFET UD AF HUSET
Gør det nemt at servere lækker mad til din næste fest eller sammenkomst med buffet ud af huset fra Rønnede Kro.
Vi leverer en skøn buffet, der er klar til servering og anrettet i engangsemballage, så du kan bruge din tid på dine gæster i stedet for at stå i køkkenet.
Vores dygtige kokke tilbereder alle retter med de bedste råvarer og masser af kærlighed. Uanset om det er en fødselsdag, konfirmation eller firmafest, sørger vi for, at maden bliver en succes.
Som en hyldest til traditionen med det store kolde bord består vores buffeter af et bredt udvalg af lækkerier fra hav og mark – alt sammen koldt og klar til servering. Pris: 375 kr. pr. person.
Ønsker du varme retter som tilvalg? Det kan tilføjes for 70 kr. pr. person.
Minimum 8 personer.
FORÅR
Røget laks med rygeost, radiser og hjertesalat
Grønne asparges med Havgus-ost og brødcroutoner
Coppa med tomatcreme, syltet grønt og sprødt brød
Salater med ristede kerner og ramsløgspesto
Nye kartofler med urtevinaigrette
Rabarberkompot med kammerjunker og creme fraiche 48%
Tilkøb af varm ret: Frilandsgris med kål fra haven, skysauce og syltede asier
SOMMER
Saltet kammusling med urtecreme og syltede grønne tomater
Lun salat på grønt fra haven med gammel knas-ost og purløgsolie
Oksefilet med selleriremoulade og stegte løg
Salater med sennepsvinaigrette og ristede kerner
Nye kartofler med urtevinaigrette
Bærkompot med krydderkiks og syrnet fløde
Tilkøb af varm ret: Økologisk kylling med sommergrønt og blanquettesauce
EFTERÅR
Koldrøget færøsk laks med peberrodscreme og syltet agurk
Rillette af gris med sennepscreme og bagte løg
Hønsesalat på økologisk kylling med peberbacon
Kålsalat med valnødder og sennepsvinaigrette
Kartofler med krydderurter og skalotteløg
Mousse på blåbær med syltede blåbær og vaniljecreme
Tilkøb af varm ret: Tyksteg med bagt tomat, stegte løg og pebersaucce
VINTER
Torsk med peberrodscreme, syltede asparges og sprødt rugbrød
Håndpillede rejer med saltet citron og citronmayonnaise
Kalvetatar med cornichoner, tomatiseret sauce og brøndkarse
Kålsalat med kerner og sennepsviniagrette
Kartofler stegt i andefedt og timian
Æblekompot med mazarincrumble og mascarpone
Tilkøb af varm ret: Andebryst med knoldselleri, tyttebær og skysauce
Skulle man ønske det, er der mulighed for at leje kroens personale med for 450 kr. pr tjener, pr time ( min. 4 timer ).
Send os din forespørgsel via kontaktformularen herunder