SELSKABSBUFFET

Alle vores buffeter serveres som udgangspunkt som deleretter ved bordet af tre omgange.
350 kr. inklusiv vores surdejsbrød og smør

FORÅR
Rørt krabbe med dild og karse
Asparges med urtemayonnaise, havgus og crouton
Håndpilllede rejer, citronmayonnaise og karse
Grøn salat med vinaigrette og sprødt
Nye kartofler med havgus og dild
Frilandsgris med selleri og brunet smør
Rabarber med råcreme og kammerjunker

SOMMER
Kammuslinger med blomkål, nødder og brunet smør
Saltet laks med fennikel og friskost
Kalvetatar med spæde salater og sprød kartoffel
Grøn salat med vinaigrette og sprødt
Nye kartofler med purløg og sennepsvinaigrette
Frilandskylling med grønt fra Kildemarksgården
Bærcrumble med creme fraiche 48%

EFTERÅR
Koldrøget færøsk laks med peberrod og agurk
Håndpillede rejer, citronmayonnaise, rugbrød og karse
Kalveculotte med pickles og syltede agurker
Grøn salat med vinaigrette og sprødt
And med jordskokker og røget blanquette
Kartofler med krydderurter og skalotteløg
Gulerodskage med marengs og hvid chokoladecreme

VINTER
Koldrøget færøsk laks med capers, sommer sylt og urter
Saltet torsk med persille og drueagurk
Kalveculotte med pickles og peberrod
Grøn salat med vinaigrette og sprødt
Frilandsgris med hasselnødder og kål
Kartofler med urter og smør
Mazarinkage med karamel

TILKØB TIL SELSKABSBUFFET
Rørt krabbesalat med urter og citronmayonnaise 55 kr.
Hjertesalat, kylling, Unika ost og creme fraiche 40 kr.
Rørt tatar med kartoffelchips og estragon 50 kr.
Frilandsgris med kål og brunet smør 45 kr.
Unghane med gulerødder og sauce blanquette 50 kr.
Krogmodnet oksehøjreb med løg og sherrysauce 65 kr.
Gateau Marcel og bær 55 kr.
Gulerodskage med hvid chokoladecreme 40 kr.
3 slags danske oste med knækbrød og kompot 65 kr.

Serveres for minimum 20 personer
Alle priser er anført per person