SNACKS & BOBLER
155 kr. /stk.

GOURMET’ERNE
130 kr. /stk.

Kroens saltede laks med tomater fra haven, friskost og fennikel
Tatar med syltet granskud, svampen croutoner og pebercreme

Kammuslinger med kål fra haven, estragon og muslingesauce
Dansk blæksprutte med havgus 24, grønt fra haven og timiansauce
Pighvar med jordskokker, lardo og ristet fiskefume
Vildand med varme krydderier, knoldselleri og korender

Nordiske oste med knækbrød, nødder og kompot
Æblegrød med brun farin sauce og is på grillet brød
Syltede mandler og tranebær med kirsebæris og vaniljeskum

(Retterne har forretstørrelse. Den lille sult kan stilles med en – to retter. Har du større appetit, anbefaler vi tre eller flere retter)

MENU
(3 eller 4 retter sammensat af køkkenet)
375/475 kr.

MENU INKLUSIV VINMENU
(3 eller 4 retter)
625/800 kr.

EN AFTEN PÅ KROEN
Aperitif, 3 snacks, 5 retter (køkkenet vælger), vinmenu, vand, kaffe/the og petit four
1.195 kr.

KROENS KLASSIKERE
Wienerschnitzel
Ærter, “dreng”, braskartofler og skysauce
225 kr.

DK Ribeye (250g)
Bearnaise, fritter og spæde salater
285 kr.

SUPPLEMENT
Fritter med bearnaise eller mayo
50 kr.

Romainesalat med sennepsvinaigrette
35 kr.

BØRNERETTER
Pasta Bolognese
85 kr.

Fiskefilet med fritter og remoulade
85 kr.

Børneis
55 kr.