SNACKS & BOBLER
155 kr. /stk.

GOURMET’ERNE
130 kr. /stk.

Kroens saltede laks med friskost, fennikel, sprød sesam og urteolie
Kammuslinger med hvide ribs, persillecreme og brødkrummer
Tatar med peberrod, grønt fra haven, karamelsten og asier

Rødtunge med soufflé og brød, kantareller, majs og estragon
Kalvebrisler med courgetter fra haven, druer og sauce blanquette med Gl. Knas
Kyllingelår med porre, purløgscreme, blomster og ristet porresauce

Nordiske oste med knækbrød, nødder og kompot
Brombær i solbærbladeolie, lakridsis, brombærsauce og marengs
Æblepuré med timian, bagt citroncreme, yoghurtis og havrecrumble

(Retterne har forretstørrelse. Den lille sult kan stilles med en – to retter. Har du større appetit, anbefaler vi tre eller flere retter)

MENU
(3 eller 4 retter sammensat af køkkenet)
375/475 kr.

MENU INKLUSIV VINMENU
(3 eller 4 retter)
625/800 kr.

EN AFTEN PÅ KROEN
Aperitif, 3 snacks, 5 retter (køkkenet vælger), vinmenu, vand, kaffe/the og petit four
1.195 kr.

KROENS KLASSIKERE
Wienerschnitzel
Ærter, “dreng”, braskartofler og skysauce
225 kr.

Helstegt rødspætte
Kartofler, capers, dild og brunet smør
225 kr.

DK Ribeye (250g)
Bearnaise, fritter og spæde salater
285 kr.

SUPPLEMENT
Fritter med bearnaise eller mayo
50 kr.

Romainesalat med sennepsvinaigrette
35 kr.

BØRNERETTER
Pasta Bolognese
85 kr.

Fiskefilet med fritter og remoulade
85 kr.

Børneis
55 kr.