SNACKS & BOBLER
155 kr. /stk.

GOURMET’ERNE
130 kr. /stk.

Makrel med peberrod, ærter, grønne tomater og løvstikkeolie
Færøsk laks med gedefrisksost, ræddiker, sprød sesam og sommersylt
Skåret tatar med radisser, Loke friskost, purløgsolie og rugflager

Små blomkål med sommertrøffel, mandler og sauce nage
Stegt slethvar med ærter, luftig hollandaise og olie på fennikeltoppe
Braiseret bryst af frilandsgris med spidskål, purløgscreme og grønne jordbær

Nordiske oste med kompot og knækbrød
Sommerbær med hybenroser og hvid chokolade
’Hindbærtærte’ med karamel og hyldeblomst

(Retterne har forretstørrelse. Den lille sult kan stilles med en – to retter. Har du større appetit, anbefaler vi tre eller flere retter)

MENU
(3 eller 4 retter sammensat af køkkenet)
375/475 kr.

MENU INKLUSIV VINMENU
(3 eller 4 retter)
625/715 kr.

EN AFTEN PÅ KROEN
Aperitif, 3 snacks, 5 retter (køkkenet vælger), vinmenu, vand, kaffe/the og petit four
1.145 kr.

KROENS KLASSIKERE
Wienerschnitzel
Ærter, “dreng”, braskartofler og skysauce
225 kr.

Helstegt rødspætte
Kartofler, capers, dild og brunet smør
225 kr.

DK Ribeye (250g)
Bearnaise, fritter og spæde salater
285 kr.

SUPPLEMENT
Fritter med bearnaise eller mayo
50 kr.

Romainesalat med sennepsvinaigrette
35 kr.

BØRNERETTER
Pasta Bolognese
85 kr.

Fiskefilet med fritter og remoulade
85 kr.

Børneis
55 kr.