SNACKS & BOBLER
155 kr. / pr. person

EN AFTEN PÅ KROEN
Aperitif, 3 snacks, 5 retter (køkkenet vælger), vinmenu, vand, kaffe/the og petit four
1.350 kr.

MENU
(3 eller 4 retter sammensat af køkkenet)
450/550 kr.

MENU INKLUSIV VINMENU
(3 eller 4 retter)
770/970 kr.


GOURMET’ERNE

Kammuslinger med tørret tomater fra haven og peberrodsfløde med persille
155 kr.

Oksetatar med creme på ristet gær, skovsvampe og havgus kiks
155 kr.

Kål fra haven med hasselnødder, syltede asier og sauce på kålsaft
145 kr.

Helleflynder med spinat, sellericreme og fiskesauce med rogn
180 kr.

Gråand med græskar, fermenteret glaskål og sauce på varme krydderier
180 kr.

Confiteret grisebryst med hvidkål, pure på pærer og sennepsblanquette
180 kr.

Nordiske oste med knækbrød og kompot
145 kr.

Tærte med karamelliseret jordskokker, citroncreme og karamelis
125 kr.

Æblesorbet med luftig ymer og kvædesaft med løvstikke
125 kr.

(Retterne har forretstørrelse. Den lille sult kan stilles med en – to retter. Har du større appetit, anbefaler vi tre eller flere retter)


KROENS KLASSIKERE

Wienerschnitzel
Ærter, “dreng”, braskartofler og skysauce
275 kr.

DK Ribeye (250g)
Bearnaise, fritter og spæde salater
325 kr.


SUPPLEMENT

Fritter med bearnaise eller mayo
50 kr.

Grøn salat med sennepsvinaigrette og kerner
45 kr.


BØRNERETTER

Pasta Bolognese
95 kr.

Fiskefilet med fritter og remoulade
95 kr.

Børneis
55 kr.

 

ØNSKER DU AT BESTILLE BORD?

RESERVER DET HER