SNACKS & BOBLER
155 kr. / pr. person

EN AFTEN PÅ KROEN
Aperitif, 3 snacks, 5 retter (køkkenet vælger), vinmenu, vand, kaffe/the og petit four
1.350 kr.

MENU
(3 eller 4 retter sammensat af køkkenet)
395/495 kr.

MENU INKLUSIV VINMENU
(3 eller 4 retter)
745/945 kr.


GOURMET’ERNE

Røget og saltet kammusling med glaskål fra haven, stikkelsbær og muslingefløde
135 kr.

Ørred fra Musholm med peberrodssauce, tomater fra i sommer og puffede maltkiks
145 kr.

Kalvetatar med agurker, urtecreme og ristede kerner
145 kr.

 

Blæksprutte med kål fra haven, persillepure, syltede grønne tomater og muslingesauce
145 kr.

Kalvebrisler med tørret knoldselleri, syltede svampe og sauce på svampe og selleri
160 kr.

Dyreryg med gulerødder, rødbeder, umodne druer og vildtsauce
170 kr.

 

Danske oste med knækbrød, nødder og kompot
145 kr.

Luftig vaniljecreme med kirsebæris og brændte mandler
120 kr.

Karamelis med jordskokkekaramel, citroncreme, brunet smør og hasselnødder
120 kr.

(Retterne har forretstørrelse. Den lille sult kan stilles med en – to retter. Har du større appetit, anbefaler vi tre eller flere retter)


KROENS KLASSIKERE

Helstegt rødspætte        
Kartofler, dild, kapers og brunet smør
235 kr. 

Wienerschnitzel
Ærter, “dreng”, braskartofler og skysauce
245 kr.

DK Ribeye (250g)
Bearnaise, fritter og spæde salater
295 kr.


SUPPLEMENT

Fritter med bearnaise eller mayo
50 kr.

Grøn salat med sennepsvinaigrette og kerner
45 kr.


BØRNERETTER

Pasta Bolognese
95 kr.

Fiskefilet med fritter og remoulade
95 kr.

Børneis
55 kr.