SNACKS & BOBLER
155 kr. / pr. person

EN AFTEN PÅ KROEN
Aperitif, 3 snacks, 5 retter (køkkenet vælger), vinmenu, vand, kaffe/the og petit four
1.350 kr.

MENU
(3 eller 4 retter sammensat af køkkenet)
425/525 kr.

MENU INKLUSIV VINMENU
(3 eller 4 retter)
745/945 kr.


GOURMET’ERNE

Makrel med ærter, boullion med olie på grillet ærter og crouton
145 kr.

Kammuslinger med radisser, peberrod, dild og stikkelsbær
145 kr.

Hvide asparges med sesam, løvstikke og blanquette med gammel knas
155 kr.

Blæksprutte med asparges, persillecreme sauce med kærnemælk
155 kr.

Slethvar med grønt fra haven, sellericreme og noilly prat sauce
170 kr.

Sommerbuk med fennikel fra haven, rabarber og røget marv sauce
170 kr.

Danske oste med knækbrød, nødder og kompot
145 kr.

Hyldeblomstis med citroncreme, mørdej, mælkegele og skovmærkeolie
120 kr.      

Danske jordbær med sorbet og luftig vaniljecreme
120 kr.

(Retterne har forretstørrelse. Den lille sult kan stilles med en – to retter. Har du større appetit, anbefaler vi tre eller flere retter)


KROENS KLASSIKERE

Helstegt rødspætte        
Kartofler, dild, kapers og brunet smør
235 kr. 

Wienerschnitzel
Ærter, “dreng”, braskartofler og skysauce
245 kr.

DK Ribeye (250g)
Bearnaise, fritter og spæde salater
295 kr.


SUPPLEMENT

Fritter med bearnaise eller mayo
50 kr.

Grøn salat med sennepsvinaigrette og kerner
45 kr.


BØRNERETTER

Pasta Bolognese
95 kr.

Fiskefilet med fritter og remoulade
95 kr.

Børneis
55 kr.