SNACKS & BOBLER 155 kr. /stk.

EN AFTEN PÅ KROEN
Aperitif, 3 snacks, 5 retter (køkkenet vælger), vinmenu, vand, kaffe/the og petit four
1.195 kr.

MENU
(3 eller 4 retter sammensat af køkkenet)
375/475 kr.

MENU INKLUSIV VINMENU
(3 eller 4 retter)
625/800 kr.


GOURMET’ERNE 130 kr. /stk.

Færøsk laks fra egen røgeovn med hytteost, syltet tomat, glaskål og dild
Kammuslinger med kimchi, asparges, fløde 50, brødkrummer og syltet asparges
Kalvetatar, røget rogn, græskarkerner, porre og små salater i viniangrette

Blæksprutte med persillepuré, kålskud, krabbebisque og sesam
Kalvebrisler, purløgscreme, bok choy og grønne tomater
Kylling fra Dalbakkegård med grønt fra haven, knoldselleri og cremet sauce

Nordiske oste med knækbrød, nødder og kompot
Vaniljemousse, rabarberkompot, karamelis & karamelflager
Luftig citroncreme, blåbæris, tagetes & chokoladecrumble

(Retterne har forretstørrelse. Den lille sult kan stilles med en – to retter. Har du større appetit, anbefaler vi tre eller flere retter)


KROENS KLASSIKERE

Helstegt rødspætte        
Kartofler, dild, kapers og brunet smør
225 kr. 

Wienerschnitzel
Ærter, “dreng”, braskartofler og skysauce
225 kr.

DK Ribeye (250g)
Bearnaise, fritter og spæde salater
285 kr.


SUPPLEMENT

Fritter med bearnaise eller mayo
50 kr.

Grøn salat med sennepsvinaigrette og kerner
35 kr.


BØRNERETTER

Pasta Bolognese
85 kr.

Fiskefilet med fritter og remoulade
85 kr.

Børneis
55 kr.