SNACKS & BOBLER
155 kr. /stk.

GOURMET’ERNE
130 kr. /stk.

Jomfruhummer med gulerod, græskar og fløde på ristet jomfruhummer
Færøsk laks med økologisk friskost, tomater, sprød sesam og urteolie
Kalvetatar rørt med cognac og tomat, syltede kantareller, kerner og sesam

Vesterhavstorsk med jordskokker, stikkelsbær og jomfruhummerbisque
Frilandsgris med palmekål, grillet pære, hasselnødder og brunet smør
Gråand med selleri, solbær og sauce på enebær og varme krydderier

Nordiske oste med kompot og knækbrød
Vanilje, pastinak, lemoncurd og hasselnød
Kirsebærsorbet, vilde blåbær og hvid chokolade

(Retterne har forretstørrelse. Den lille sult kan stilles med en – to retter. Har du større appetit, anbefaler vi tre eller flere retter)

MENU
(3 eller 4 retter sammensat af køkkenet)
375/475 kr.

MENU INKLUSIV VINMENU
(3 eller 4 retter)
625/715 kr.

EN AFTEN PÅ KROEN
Aperitif, 3 snacks, 5 retter (køkkenet vælger), vinmenu, vand, kaffe/the og petit four
1.145 kr.

KROENS KLASSIKERE
Wienerschnitzel
Ærter, “dreng”, braskartofler og skysauce
225 kr.

Helstegt rødspætte
Kartofler, capers, dild og brunet smør
225 kr.

DK Ribeye (250g)
Bearnaise, fritter og spæde salater
285 kr.

SUPPLEMENT
Fritter med bearnaise eller mayo
50 kr.

Romainesalat med sennepsvinaigrette
35 kr.

BØRNERETTER
Pasta Bolognese
85 kr.

Fiskefilet med fritter og remoulade
85 kr.

Børneis
55 kr.