Middag & koncert med Rasmus Walter 7. juni 2024

Fredag den 7. juni 2024 kl. 18:30

Snacks / Bobler
3 retter
Vinmenu / Vand
Kaffe / The / Petit four
Koncert

1.595 kr. pr person

Oplev  Rasmus Walter, når han går på scenen for at levere en uforglemmelig koncertoplevelse. Med næsten to årtiers erfaring inden for pop og rock har Rasmus Walter etableret sig som en af Danmarks mest elskede og talentfulde kunstnere.

Han begyndte sin musikalske rejse som forsanger for det legendariske band Grand Avenue, og siden da har han været på en solokarriere, der har sendt ham til musikhimlen med hits som “Endeløst” og “På en dag som i dag,” begge belønnet med guld- og platinplader.

Rasmus Walter er ikke kun en dygtig sanger og sangskriver, men hans liveoptrædener er også noget ud over det sædvanlige. Med sin karakteristiske, rå stemme og en sprudlende århusiansk dialekt giver han en autentisk og hjertevarm oplevelse, der fordyber publikum i hans musik.

Grib chancen for at være en del af denne enestående aften, hvor han vil levere alle dine favoritnumre, herunder “Endeløst,” “Verden i Stå,” “På en dag som i dag,” “Dybt vand,” “Heart of Stone,” og “Lost In The Moment.” Sæt kryds i kalenderen og forbered dig på en koncert, der vil berøre dit hjerte og efterlade dig i ekstase. Billetterne vil snart være udsolgt, så sørg for at sikre dine pladser nu!

MADRESTRIKTIONER
Der er i forbindelse med denne type arrangement, desværre
ikke mulighed for at tage højde for allergier, spisevaner og andre madrestriktioner.

SEATING
Ved dette arrangement bliver man tildelt bord med andre gæster.
Hvis du ønsker at sidde specifikt sammen med andre, så skal antallet af billetter bestilles samlet

AFBESTILLING AF EVENTS
I henhold til “Lov om visse forbrugeraftaler § 17 stk. 2 jf. § 9 stk. 2 nr. 2a” er køb af billetter ikke omfattet fortrydelsesretten. Billet-, kort- og eventuelle administrationsgebyrer refunderes ikke.

Book billetter her