Julebord

Maden bliver serveret af 3 omgange, som deleretter ved bordet.

Minumum 8 personer

MENU

Christiansøpigens sild med gammel knas, kerner og karse
Varmrøget laks med urtecreme, sprødt rugbrød og urtesalat
Smilende æg med smögen rejer med citron mayonnaise

Confiteret andelår med salater i sennepsviniagrette
Julemedister med sennep og syltet agurker
Ribbensteg af frilandsgris med rødkål og skysauce

Ris a la mande med kirsebær sauce

Rugbrød, surdejsbrød, smør og fedt

395 kr.

Tilkøb af 2 slags oste – 85 kr. per person

 

Skal forudbestilles inden ankomst og bestilles af hele bordet.

 

Reserver bord nu ved at ringe på telefon +45 4422 3000 eller
send din forespørgsel på info@r-kro.dk


Vi glæder os til at byde hjerteligt velkommen!