Selskabsmenu

Serveres for minimum 20 personer

Nedenfor har vi sammensat en række forslag til menuen for dit selskab. Disse er afstemt efter årstiden, for at sikre friskhed og kvalitet.
Ud over disse forslag er der mulighed for tilvalg, for at sikre at indholdet af jeres aften rammer de ønsker I har for selskabet.

Vi tager naturligvis hensyn til eventuelle allergier og alternative spisevaner.

Tre retters selskabsmenu 395 kr. per person

FORÅR
Saltet kammusling med creme på porretoppe og blomkål
US okse med løg, kål og ramsløgsbearnaise
Rabarbersorbet, hvid chokolade og mazarin

SOMMER
Krabbesalat med krydderurter, syltede tomater og crouton
Kalveculotte, forårsgrønt og luftig bearnaise
Is på koldskål med jordbær, kammerjunker og hvid chokolade

EFTERÅR
Laksetatar med krydderurter, kapers og kartoffelchips
Ballotine af unghane med svampe, selleri og blanquette
Bær, creme fraiche og sorbet

VINTER
Gravad torsk med urtemayonnaise, crudité og hasselnødder
Frilandsgris med vinterkål og brunet smør
Chokolade, toffee og mælkeis

VIN
Per flaske

Husets mousserende vin
350kr.

Husets hvid- eller rødvin
300kr.

Husets dessertvin
350kr.