Selskabsbuffet

Selskabsbuffet serveres for minimum 20 personer

Serveret som “family style” som deleretter ved bordet.

FORÅR

Rimmet torsk med blomkål, hasselnød og brunet smør
Asparges med urtemayo, havgus og cruton
Æg med håndpillede rejer, citronmayo, rugbrøds crumble og karse
Grøn salat med vinaigrette og sprødt
Kartoffelsalat med rygeost og radiser
Unghanebryst med spidskål og blanquette (varm ret)
Rabarbertrifli
Surdejsbrød og pisket smør

 

SOMMER

Krabbesalat med krydderurter syltet agurk og cruton
Rørt tatar med estragon og kartoffelchips
Kyllingebryst med unika ost og hjertesalat
Grøn salat med vinaigrette og sprødt
Kartoffelsalat med krydderurter
Kalveculotte med sommergrønt og luftig bearnaise (varm ret)
Jordbær med fløde
Surdejsbrød og pisket smør

 

EFTERÅR

Æg med håndpillede rejer, citronmayo, rugbrød og karse
Saltet helleflynder med urtemayo, fennikel og æble
Roastbeef med pickles og ristede løg
Grøn salat med vinaigrette og sprødt
And med jordskokker og røget blanquette (varm ret)
Kartofler med krydderurter og skalotter
Chokoladekage med hvid chokolade creme
Surdejsbrød og pisket smør

 

VINTER

Koldrøget laks med capers, syltede tomater og urter
Grillet tun med soya, løg og vinaigrette
Kalveculotte med saltbagt selleri og æble
Grøn salat med vinaigrette og sprødt
Langtidsstegt svinenakke med vinterkål og brunet smør (varm ret)
Stegte kartofler med timian og rosmarin
Mazarinkage med toffee

350 kr. per person

 

Supplement

Oliven og saltede mandler (snack)
45 kr.

Kroens rejecocktail
55 kr.

Rørt krabbesalat med urter og citronmayonnaise
55 kr.

Hjertesalat, kylling, Unika ost og creme fraiche
40 kr.

Rørt tatar med kartoffelchips og estragon
55 kr.

Langtidsstegt svinenakke med kål og brunet smør
50 kr.

Unghaneballotine med gulerødder og sauce blanquette
55 kr.

Krogmodnet oksehøjreb med løg og sherrysauce
70 kr.

Gateau Marcel & bær
55 kr.

Gulerodskage med hvid chokolade creme
45 kr.

2 slags danske oste med knækbrød og kompot
45 kr.