Buffet ud af huset for minimum 10 personer

FORÅR
Rimmet torsk med blomkål, hasselnød og brunet smør
Asparges med urtemayo, havgus og crouton
Æg med håndpillede rejer, citronmayo, rugbrøds crumble og karse
Grøn salat med vinaigrette og sprødt
Æblekompot med hvid chokolade
Surdejsbrød og smør

Tilkøb af varm ret 50 kr. per person:
Unghanebryst med spidskål, blanquette og kartoffelsalat med rygeost og krydderurter

SOMMER
Krabbesalat med krydderurter syltet agurk og crouton
Rørt tatar med estragon og kartoffelchips
Kyllingebryst med unika ost og hjertesalat
Grøn salat med vinaigrette og sprødt
Jordbær med fløde
Surdejsbrød og smør

Tilkøb af varm ret 50 kr. per person:
Kalveculotte med sommergrønt, sauce og kartoffelsalat med krydderurter

EFTERÅR
Æg med håndpillede rejer, citronmayo, rugbrød og karse
Saltet helleflynder med urtemayo, fennikel og æble
Roastbeef med pickles og ristede løg
Grøn salat med vinaigrette og sprødt
Chokoladekage med hvid chokolade creme
Surdejsbrød og smør

Tilkøb af varm ret 50 kr. per person:
And med jordskokker, røget blanquette og kartofler med krydderurter og skalotteløg

VINTER
Koldrøget laks med kapers, syltede tomater og urter
Grillet tun med soya, løg og vinaigrette
Kalveculotte med saltbagt selleri og æble
Grøn salat med vinaigrette og sprødt
Mazarinkage med toffee
Surdejsbrød og smør

Tilkøb af varm ret 50 kr. per person:
Frilandsgris med vinterkål, brunet smør og stegte kartofler med timian og rosmarin

245 kr. per person

50 kr. per person for tilkøb af en varm ret
Skulle man ønske det, er der mulighed for at leje kroens personale med for en pris á 385 kr. per time ( min. 4 timer )