SMØRREBRØD

Marineret sild med smilende æg, sennepsmayo, perleløg og dild
95 kr.

Rugmelsstegt rødspættefilet med remoulade, brændt citron og urter
(+ rejer og mayo 10 kr.)
125 kr.

Håndpillede rejer på ristet surdejsbrød med æg og citronmayo
135 kr.

Roastbeef fra Grambogaard med pickles, peberrod og karse
125 kr.

Tatar af kalveinderlår med ristet kål mayo, asier og solsikkekerner
125 kr.

Hønsesalat af Rokkedahl kylling på stegt surdejsbrød med syltede græskar og kerner
125 kr.

(Den lille sult kan stilles med en-to stk. smørrebrød)

FROKOSTRETTER

Kroens saltede laks med enebær, friskost og syltede tomater
125 kr.

Saltet torsk med grønne jordbær, syrnet fløde og stenbiderrogn
125 kr.

Klassisk pariserbøf
155 kr.

SUPPLEMENT

Fritter med mayo
40 kr.

Grøn salat med urter og vinaigrette
35 kr.

FROKOSTMENU

2 retter efter kokkens valg
250 kr.

3 retter efter kokkens valg
350 kr.

SØDT & OST
Dagens kage
55 kr.

Dagens dessert
120 kr.

Danske oste med kompot og maltknækbrød
120 kr.

Sødt
35 kr.

BØRNERETTER

Pasta bolognese
85 kr.

Fiskefilet med fritter og remoulade
85 kr.

Børneis
55 kr.