SMØRREBRØD

Marineret sild med smilende æg, sennepsmayo, perleløg og dild
95 kr.

Christiansøpigens sild med rødløg, kerner og karse
105 kr.

Rugmelsstegt rødspættefilet med remoulade og brændt citron
(+ rejer og mayo 10 kr.)
125 kr.

Håndpillede smögen rejer på ristet surdejsbrød med citronmayo og æg
135 kr.

Kroens skinke med tomat, mirabelle og havgus
125 kr.

Kalveinderlår rørt med tomat og cognac, sprød kartoffel og sylt
125 kr.

Friteret kylling fra Dalbakkegård med kål og asparges
130 kr.

(Den lille sult kan stilles med en-to stk. smørrebrød)

Kroens saltede laks med enebær, friskost og syltede tomater
130 kr.

Klassisk pariserbøf
155 kr.

SUPPLEMENT

Fritter med mayo
50 kr.

Grøn salat med urter og vinaigret
35 kr.

FROKOSTMENU

2 retter efter kokkens valg
260 kr.

3 retter efter kokkens valg
360 kr.

SØDT & OST

Dagens kage
55 kr.

Dagens dessert
120 kr.

Danske oste med kompot og maltknækbrød
120 kr.

Sødt
35 kr.

BØRNERETTER

Pasta bolognese
85 kr.

Fiskefilet med fritter og remoulade
85 kr.

Børneis
55 kr.