SNACKS & BOBLER
125 kr. /stk.

GOURMET’ERNE
125 kr. /stk.

Færøsk laks med økologisk friskost, sprød sesam og urteolie
Saltet torsk med creme fraiche, spæd kål og dild
Kalvetatar med syltede asier, persillepure, sprødt brød og løgkarse

Pighvar med hvide asparges, ramsløg og sauce nage
Lam fra Rønnede med små kål, sauce på lam med fermenteret saft og timian
Dansk kvie med løg, ramsløg og sauce bordelaise

Nordiske oste med knækbrød og kompot
Rabarber med skovmærke, hvid chokolade og vanilje
Blodappelsin med yoghurt og jernurt

(Retterne har forret størrelse. Den lille sult kan stilles med en-to retter, men har du større appetit anbefaler vi tre eller flere retter)

MENU
(3 eller 4 retter sammensat af køkkenet)
350/450 kr.

MENU INKLUSIV VINMENU
(3 eller 4 retter)
575/675 kr.

EN AFTEN PÅ KROEN
Aperitif, 3 snacks, 5 retter (køkkenet vælger), vinmenu, vand, kaffe/the og petit four
1.095 kr.

KROENS KLASSIKERE
Wienerschnitzel
Ærter, “dreng”, braskartofler og skysauce
225 kr.

Helstegt rødspætte
Kartofler, capers, dild og brunet smør

DK Ribeye (250g)
Béarnaise, fritter og spæde salater
265 kr.

SUPPLEMENT
Fritter med béarnaise eller mayo
40 kr.

Hjertesalat med bønner og sennepsvinaigrette
35 kr.

BØRNERETTER
Pasta Bolognese
85 kr.

Fiskefilet med fritter og remoulade
85 kr.

Børneis
55 kr.