SNACKS & BOBLER
155 kr. /stk.

GOURMET’ERNE
130 kr. /stk.

Færøsk laks med økologisk friskost, sprød sesam og urteolie
Kammusling med østers, selleri og citrusurter
Tatar med jordskokker, grønne blommer og ristet kerner

Vesterhavstorsk med broccoli, stikkelsbær og dildolie
Kalvekæber med svampe, sommersylt og kalvesauce
Dansk skovdue med pastinak, sommerens solbær og sauce med varme krydderier

Nordiske oste med knækbrød og kompot
Danske æbler med timian, mælkeis og ‘nøddekurv’
Syltet blåbær med lun hvid chokolade og yoghurt

(Retterne har forret størrelse. Den lille sult kan stilles med en-to retter, men har du større appetit anbefaler vi tre eller flere retter)

MENU
(3 eller 4 retter sammensat af køkkenet)
375/475 kr.

MENU INKLUSIV VINMENU
(3 eller 4 retter)
625/715 kr.

EN AFTEN PÅ KROEN
Aperitif, 3 snacks, 5 retter (køkkenet vælger), vinmenu, vand, kaffe/the og petit four
1.145 kr.

KROENS KLASSIKERE
Wienerschnitzel
Ærter, “dreng”, braskartofler og skysauce
225 kr.

Helstegt rødspætte
Kartofler, capers, dild og brunet smør
225 kr.

DK Ribeye (250g)
Béarnaise, fritter og spæde salater
285 kr.

SUPPLEMENT
Fritter med béarnaise eller mayo
50 kr.

Romainesalat med sennepsvinaigrette
35 kr.

BØRNERETTER
Pasta Bolognese
85 kr.

Fiskefilet med fritter og remoulade
85 kr.

Børneis
55 kr.