SNACKS MED BOBLER
125 kr. /stk.

GOURMET’ERNE
125 kr. /stk.

Saltet torsk med grønne jordbær, syrnet fløde og stenbiderrogn
Færøsk laks med økologisk friskost, sprød sesam og urteolie
Kalvetatar med grønne blommer og jordskokker

Skærising med lardo, gulerødder og sauce nage
Glaseret kalvekæber med persillepure, stegte persillerødder og perleløg
Krogmodnet gris med knoldselleri, syltet sort trompet og Karl Johan sauce

Nordiske oste med knækbrød og kompot
Vaniljeis med pastinak, citroncreme, hasselnødder og brunet smør
Danske æbler med hvid chokolade, yoghurt og solsikkekerner

(Retterne har forret størrelse. Den lille sult kan stilles med en-to retter, men har du større appetit anbefaler vi tre eller flere retter)

MENU
(3 eller 4 retter sammensat af køkkenet)
350/450 kr.

MENU INKLUSIV VINMENU
(3 eller 4 retter)
575/675 kr.

EN AFTEN PÅ KROEN
Aperitif, 3 snacks, 5 retter (køkkenet vælger), vinmenu, vand, kaffe/the og petit four
1.095 kr.

KROENS KLASSIKERE
Helstegt rødspætte
Kartofler, dild, kapers og brunet smør
225 kr.

Wienerschnitzel
Ærter, “dreng”, braskartofler og skysauce
225 kr.

DK Ribeye (250g)
Béarnaise, fritter og spæde salater
265 kr.

SUPPLEMENT
Fritter med béarnaise eller mayo
40 kr.

Hjertesalat med bønner og sennepsvinaigrette
35 kr.

BØRNERETTER
Pasta Bolognese
85 kr.

Fiskefilet med fritter og remoulade
85 kr.

Børneis
55 kr.